Disclaimer

Gesponsorde inhoud

Ja, ik moet ook mijn huur betalen (en kattenbrokjes voor Wim!). Wanneer ik betaald krijg om een bepaald artikel of een deel hiervan te schrijven, dan herken je dit aan de tekst gesponsord of in samenwerking met… aan het begin van het artikel. Ik schrijf echter nooit in opdracht voor bedrijven waar ik zelf niet achter sta, daar kan je altijd van uitgaan bij het lezen van de artikelen van mijn blog. De bedrijven waar ik wel over schrijf, al dan niet in samenwerking, kies ik altijd met de grootst mogelijke zorg.

Brood op de plank

Een website in de lucht houden kost geld. En het maken van content ook! Denk aan hosting, een domeinnaam, software voor fotobewerking, een camera, photoprops en alle tijd die het kost om artikelen te schrijven.. Best een dure hobby. Daarom werk ik samen met een aantal affiliate partners. Wanneer je via mijn link naar een van deze partners iets koopt, dan krijg ik daar een mini percentage van. Waar ik bijvoorbeeld na verloop van tijd de hosting van Team Small Business van kan betalen! Door via de volgende linkjes te shoppen kun je me helpen:

Hema

Huisregels

  • Kwetsende of ongepaste reacties kunnen worden verwijderd
  • Ik werk er super hard aan om er voor te zorgen dat de informatie die op mijn blog te vinden is klopt. Mocht de inhoud van deze website toch feitelijke onjuistheden bevatten, dan kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud hiervan.
  • Ik ben niet aansprakelijk voor schade door het lezen of toepassen van de inhoud van deze website
  • Vraag altijd toestemming voor het gebruik van foto’s of andere inhoud geplaatst op deze website

Vragen? Neem dan contact op